17 Ocak 2014 Cuma

ilk ve son

selamlar
ilk ve muhtemelen son hornet deneyimimi yaşadım. baya bi dillendirilmişti bu program. kuyruk acim da vardı evvelinden. dedim bi gireyim.

çeşitli mecralarda okuduklarım burunundan kıl aldırmayan bir yakışıklılar hegemonyasında süre gelen çeşitli paylaşımların olduğu bir adres.

dedim bu istanbul içindir. bir taşra kentinde olmaz böyle şeyler derken. evimden iki yüz metre ötede olan, markette sık sık karşılaştığımız adamı gördüm. ardından da yaklaşık otuz a yakın aynı ilde ikamet eden sima farkettim. yüzde altmışı yarı çıplaktı ya yazdan kalma bir plaj fotosu ya da duğmeleri açılmış gömlekler arasından gosterilmeye çalışılan bedenler bir "ıyk " dememe neden oldu.

sonra diğerlerine nazaran daha da bir giyinik olan birine selam fln derken ikinci baloncukda "foto lazım " deyince işin adabı bu herhalde dedim gönderdim.  Allah var muhattabımın eli ayağı düzgün hoş biri olması aklıma karpuz kabuğu düşürmüş olsa da dedim muhabbet ediyoruz şurada kalıp yarın istemeye gitmicem ya diyerek gayet rahat sohbete devam ettim .

bi yerden sonra diyalog monolog a dönüşmeye başladı. en sonunda da tipsizsin sen cevabı geldi. arkadaşım biliyorum tipsiz olduğumu zaten. beni gorenler de bilir tipsizim amenna. ama muhabbet ediyoruz be kardeşim. ne önemi var tipimin.

ben hakikaten anlamıyorum. ilkdi. kızdım. tabi bu sırada cinsel organının görüntüsünü gönderen iki kişeye verdim veriştirdim.

en sonunda dedim "ımtırak olum sana göre değil burası boşuna vakit kaybetme topukla sen."

ve bir maceranın da sonunu yaklaşık bir saatte getirdim. en azından muhabbet ehli birini bulaydım da sardırsaydık diye hayıflanmıyor değilim.

şart şart insanın yanı başında  "canın mı sıkık senin" diyen birinin olması şart abi.

görüşmek üzere...

5 yorum:

  1. zor işler bunlar tatlım takılmaaaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle böyle değil hakikaten zormuş daha da takılmam artık :)

      Sil
  2. Şansız bir deneyim olmuş bozma moralini. En azından denedin işte.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence reel bir deneyim oldu semi. arzu ettiklerimi orada bulmam çok zor sanırım. ya da orada bulunanların arzu ettikleri ben değilim.

      kısmet bunlarla birlikte hala ümitsiz değilim. bir yerlerde bir cengaver vardır mutlaka ortak hayaller kurduğumuz.

      Sil
  3. Öyle mankafalıları dikkate alırsak psikiyatri bölümlerinden çıkamayız. yalnız genel olarak böyle, hayatta kolay pes eden biriysen zor, güçlü olmalısın :)

    YanıtlaSil