2 Eylül 2013 Pazartesi

tavşan yazı

merhaba

çok zıplayan bir tavşan yakaladım bu kez. :) o kadar çok konu birikti ki.hepsini anlatayım dedim. sonra biraz dinlenirim belki blog da dinlensin hem

son iki haftadır enerjim yok gibiydi. kardeşimin gazıyla oraya buraya gidiyordum. ama şu son üç gün yedek batarya da işe yaramıyor artık. havalardan herhalde.

eylül girmiş bulunmakta. benim ayımdır eylül. hep süprzlerle dolu. yağmur yağabileceği gibi, güneşte gösterebilir yüzünü. hep şaşırtır beni eylül. küçükken bir tezim vardı. herkes kendi doğduğu ay ı  sever diye düşünüyordum. belki de doğrudur. kimbilir

kardeşimi yolladık istanbula. okucak büyük adam olacak diye bindirdik arabaya ya hayırlısı. büyük adam olmasa da gözümde hep büyük benim. kurban bayramında gelir muhtemelen. memnun kalırsa gelmez belki de.

"graceland" diye bir diziden bahsetmişmiydim bilmiyorum. uzun bir süre izlemeyip biriktirmiştim. ardarda 8 bölüm izleyip altın vuruş yapınca etkisinde kalıyorsunuz. jenerik müziğini çok sevdim. birkaç saniye sürse de hoş ve orjinal. izlemeyenlere tavsiye edilir.

mailime son yazılarım hakkında bir kaç yorum gelmişti. "madem din iman diyorsun. neden buralarda dolaşıyorsun. biscolata erkeklerini paylaşıyorsun" gibi sorular cevaptan daha ziyade bir izah hak ettiğinden değinmeden edemedim. ahireti düşünmem islam kaynaklarna ilgi göstermem insan olduğum gerçeğini değiştirmez. arzular istekler hala mevcuttur. dini bir yaklaşıma sahip olma durumu kusursuzluk beklentisine sebep olmamalı.

geçen hafta toplantılar için izmirdeydim. çalıkuşu mevkisinde bir arkadaşımın evinde kaldım. bir ara depresiften o mekanın ismini duymuştum. bol bol depresifi andım gezerken. ayrıca kemeraltını ve ikeayı da gezdik. kemer altından nefret etsemde ses çıkartamadım. ısınamadım. çok kalabalık olduğundan ya da katlı otaparktan girilince ikinci dünya savaşından kalma boyaya sahip binalarla karşılaşmış olduğumdan olabilir.

ve son olarak, eylülün ilk günü dağa tırmanmaya karar verdik. dört kişi. eğlenceliydi. birkaç resim paylaşmak istiyorum. ayakların olduğu resim sevgili peer ole den etkilenerek çekilmiştir. telif hakkını ödemek lazım.:)








6 yorum:

  1. Demek Kemeraltî'nı sevmiyorsunnn, duymamış olayım :)))

    O ayaklardan hangisi sana ait? Füme rengi olan mı acaba? (Bir yazında renkli ve dikkat çeken şeyler giymeyi sevmediğini söylemiştin. Ona istinaden böyle düşündüm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok bunlar füme renkli olanın hediyeleri, yeşiller. maksat yeşillik olsun deyip hediye edilmişti. dağda bayırda giyerim bi işte .

      kemeraltı gerçekten çok kalabalık. yapamadım yani

      Sil
  2. ayyy ayakkabılarınız çok şirinmiş hocam. Fotoğraflarınız da öyle. Maşallah Allah güç kuvvet versin daha çok gezin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amin misss teşekkür ederim

      ayakkabıdan çok ayaklarımın duruş şkli daha bi sükse oldu evde. kardeşim " adamın ruhunda isyan var " diyerek yarı gönderme yapsa da öyle tüm ayakların nizam içinde durmasına gönlüm izin vermedi :)

      Sil
  3. Demek kardeşin İstanbul`da... Sevindim onun adına. Okumak, öğrenci olmak gibisi var mı:)
    Din ile ne ilgisi var yahu, bu insanlar da bir tuhaf! İnsanları bu kadar kalıba sokmaya çalışan düşünceleri hiç sevmiyorum. Din dediğin, bana kalsa (ki bana kalacak son konu) görselinde bile olmamalı, benim kimsenin dinini dışardan bakarak anlamam gerekmiyor, kendi içinde yaşasın, kimseyi de yargılamadan.

    Kaç metre tırmandınız? Dağları özledim şimdi böyle fotoğraflar görünce.
    Peer Ole telif hakkı istemez, içini rahat tut:))
    (ona gösterdim, "ama bu eller de iyi fikirmiş" dedi:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. istanbul da semi umarım güzel olur onun adına da

      öyle enteresan bir zümre malesef var. karakter ve dini aynı kalıba sıkıştırmaya çalışanlar mevcut. tabi istenen karakter ve dinin bir arada harmanlanması. lakin bu çok ileri safhalar da. bir birinci sınıf çocuğundan "suç ve ceza" nın karakteristik özelliklerini istemek gibi bu.

      arkadaşımın saati 850 metre yi gösteriyordu. ondan sonra yeter dedik artık. bol dağ kekiği topladık. 1 tane çam fidesi buldum. onu aldım. indirmek sıkıntı oldu ama tuttu sanırım.

      peer ole adamımsın :) çocuğun gönlü bol ama

      selamlar bol teşekkürle beraber

      Sil