27 Aralık 2013 Cuma

topal tavşan yazı...

selamlar

bol oksürmeli bi haftaydı bu hafta. anlaşılan yeni yılı da boyle karşılayacağım.  bolca oksürerek.

tonla ilaca ve aktar çözümlemelerine rağmen hala öksürüyor olmam annem tarafından epey garip karşılandı.  "kelebeğin rüyası" filmini yeni izlemiş olmamız annemi de etkilemiş olacak ki. " muzafferle rüştüyle mi özdeşim kurdun bu sefer. oksür oksür bademciğin patlıcak" demesi bu anlama geliyor olsa gerek.

evcek geriye evrim yaşıyoruz. çeşitli ısınma yöntemlerinden sonra yeniden kömürlü ısınmaya donduk. eski gunler bir bir  ustüme cullanıyor aslında. gece ışıklar sondüğünde tavandaki sarışın ışık oyunları uğurluyor artık beni uykuya.

o bu değil de, yalnız olmak artık ağır geliyor bana. kafama göre bir eşcinsel bayan bulup ev arkdaşı modeline dayanan bir evlilik bile düşlüyorum bazen .

"hep yalnızsın hep yalnızsın olum sen ne ayak" diyenlere. kalabalık içinde tek olmak yalnızlığı daha bir baskın kılıyor. demek istiyorum.

iş ev okul arkadaşları arasında hala aradığımı bulamamak. katmerli yalnızlık.

sonra  da diyorum" havalardandır bunlar yaa " . güneşi görmeyeli günler oldu. özlemiş midir beni acaba?

"imkansızın şarkısı haruki murakami" nin kitabını yeni bitirdim. "elif şafak ın ustam ve ben " ine bir girizgah yaptım. biter birkaç güne. güneşi, huzuru belki kitapları bulurum ümidi hala yeşil, inanılmaz soğuğa rağmen.

4 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. az oyle bir sorunumuz var malesef ama "havalardandır havalardan" demek en masumu :)

      Sil
  2. türkiyede baya sık görülen evlilik türüymüş o. E çocuk baskısı durumunda ne olacak. Sürekli olarak baskılara yenilmek?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. baskı değil de bu tiff özlem daha çok. velev ki bir partner bulsam- o kadar zayıf bir ihtimal ki - ve yasalar gereği evlat edinebilsem aklıma bile gelmez bu yöntem.

      ama şeytan diyor kaç buralardan git yurt dışına katı " gay fathers " sürüsüne mutlu mesut yaşa. ama şeytana pek kulak asmıyorum bu aralar :)

      Sil