28 Temmuz 2013 Pazar

mimlendik

efendim merhabalar

malum blog dünyasında yeniyim. öyle her  blogun geçmişini arayıp taramışlığım yoktur da.- o gay ben de nin blogunu hariç tutmak lazım. sanal aleme giriş kapımdır ogay .yeri başkadır. yazılarını defalarca okumuşumdur. hazır yeri gelmişken ,sular seller gibi hızla askerliğini tamamlamasını canı gönülden temenni ettiğimi dillendirmek istiyorum.-

yazılarını okumaktan çok keyif aldığım sevgili uska mimlemiş beni. taze blogculardan olmam hasebiyle hoop atladım hemen. bu arada uska ya da değinmeden olmaz. blogunun adından anlaşılacağı gibi hayatın espirisini çözmüş bir genç. gerisini siz okuyun efendim .

hemen mim sorularına geçiyirum.

Ben kimim?

25 yaşında zorunlu öğretmen gönüllü sosyolog adayı. en net özeti bu sanırım. eşcinsel kimliğimi de buna eklersek baya renkli oluyor aslında. bol kimlik bocalaması. iyi garnütür aslında :) 


Blogun adı nereden geliyor?

-ımtırak eki bence biz eşcinselleri çok güzel anlatıyor. ne ordan ne burdan bir hali anlatmanın en kestirme yoludur bence -ımtırak eklemesi. yeşilimtırak mesela. yeşil gibidir ama değildir de. erkeğimtırak. erkek gibiyim. ama tam olarak değilim gibi .


Blog açmaya nasıl karar verdin?

blog açmaya asıl karar vermem sevgili kaan vesilesi ile olmuştur. o gay aracılığı ile tanıdığım kaan ı bir çok standartımız benziyordu. öğrenim branşları, edebiyat merakı, dedim "aga ben de yazarım" öyle çıktı yani. - biraz fesatlık mı etmişim ne yapmışım bak şimdi dert düştü içime. öyleyse kaan a bir özür yolluyalım.- 


Neden kişisel blog?

nedeni çok basit. birilerine, ihtiyacı olan birilerine " olum bu adam hem eşcinsel hem şu işleri yapıyor. ben de eşcinselim ne eksiğim var şu yağ tulumundan " deyip, gaza gelmesi ana amacımdı. sonra saptı belki. mesaj verme girişimlerim olmuş olabilir haddimi aşarak. ama o an öyle düşünüyordum. düşündüklerimi yazmak değil midir kişisel blogun bir işlevi de.


Kişiliğin?

tipik bir terazi burcu kişiliği.  konuşmayı sevse de dinlemeği kendi için daha zevkli bulan, estetik olan her şeyi yanında tutmak isteyen, hayalperest, insan eksenli, pollyannacı -hem de azılısından- kişilik benimkisi de. "memnun musun?" deseniz " valla atsan atılmaz satsan satılmaz naparsın çekicez" derim. daha net olan kişilikleri çok özenmişimdir. benim sağm solum belli olmaz. hayalcilikten olsa gerek.

Hoşlandıkların? 


her an her şeyden hoşlanan bir yapım mevcut. bir dost ile içilen kahve yapılan muhabbet gibisi yoktur. sevgili beyaz ile yapmayı çok istediğim bir şey mesela. sohbetine doyum olmuyor. bir de semiyi katsak bu halkaya off ki off . dünyanın en keyifli adamları arasında bir numaraya yükselebilirim. iddalıyım yani bu konuda. bir de ömürlük bir aşkın gölgesinde aynı evi paylaştığım kişiyle el ele film izlemek bu da ilki kadar olmasa da hoş birşey. 


Hoşlanmadıkların?

hangisinden başlasam bilemedim. yemekte ağız çaplatılmasından tutun da , sokak ortasında -çok afadersiniz- münasip bir yerlerini karıştıranlara, gürültüden sonradan ısınmış pilava kadar çok fazla hoşlanmadıklarım mevcuttur. 


En son okuduğun kitap?

çoklu kitap okumayı severim. o yüzden bu soruyu çoğul kipiyle ele almak taraftarıyım. elif şafak araf. murathan mungan erkeklerin hikayeleri, ve suat yıldırım ın kuran meali son bitirdiğim kitaplar ailesi. 



evet gelelim şimdi zurnanın zırt dediği yere. üsteki açıklamamda da belirttiğim gibi eğer daha evvel bu soruları cevapladıysanız, pas geçiniz. ama ben sevgili beyazın, sevgili fatih in ve sevgili depresifin kaleminden bu soruların cevağlarını görmek isterim. soruları beyenip de "yahu ımtırak bizi yazmamış ama ne yapsak" diye düşünen dostlar olursa da hiç durmadan yanıtlasınlar efendim.

çok sevgiler çok saygılar


16 yorum:

  1. Cevaplar için çok teşekkür ettim.
    Hayat mı esprilerle beni çözdü, ben mi onu, bilemeyeceğim... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ortada bi çözülme varsa gerisi teferruat uska

      Sil
  2. Mim yanıtlandı efenim. Görüşmek üzere :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler sevgili depresif

      yeni mimlere artık

      Sil
  3. Tekrar teşekkür ederim ımtırak ;)

    YanıtlaSil
  4. kullanıcı adının geldiği yer en etkileyicisi ya da benim anladığım, bilemedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldin

      bir kelime arifinden çok zarif iltifat olarak alıyorum bunu.

      teşekkür ederim

      Sil
  5. senin de mi blog açmana kaan vesile oldu :D vay maşallah yav :D blogger alemine çalışıyor resmen :P

    NotlarınEnDibi: teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldn misss

      adam çalışkan :) arada diyorum acaba borsada bloggerın hisseleri varda kaan da o bakımdan :P

      NotlarınEnDibineCevap: birşey değil :P

      Sil
  6. merhaba blogunu yeni keşfetmiş bulanmaktayım güzlel bir mim :) :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba

      hoş geldiniz öncelikle

      beğenmenize sevindim.

      Sil
  7. Tatil arası,sınav stresleri ve iş kaygısı derken epey bir şeyler kaçırmışım ımtırak affeyle.Ben de en çok sohbetini özlüyorum ne yalan söyleyeyim.Artık daha sık buralardayım,evime döndüm.Kaldığımız yerden devam edebiliriz :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne affı beyazım lütfen

      umarım herşey gönlüne göre gitmiştir şu süre de

      devam edelim üstad özledim bende gerçekten

      Sil
  8. Oooo...yokluğumda mim cevaplanmış, bayram kutlanmış:)
    Blogunun adının geldiği yeri bilmek benim için zor olmamıştı baştan beri. Blog açman her halükarda iyi bir seçim, kendini ifade etmek, anlatmak için iyi bir yöntem. Sakın bırakma:)
    Şu muhabbet meselesini açalım biraz:) Severek katılırım öyle bir halkaya:)
    Terazi olduğuna göre doğum günün çok da uzak olmasa gerek. Yanılıyor muyum?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba semi özlendin çok umarım herşey yolundadır.

      blogumu bırakmayı hiç düşünmüyorum. burası benim ağlama duvarım, terapi koltuğum, elleri açmadan postaladığım dualarım.

      muhannet meselesi belki günün birinde koyu kahveler eşliğinde güzel bi muhabbete gireriz ülkeyi kurtaramasak da birilerini kurtarır, muzafferiyetimizi ilan ederiz diyecektim.

      az kaldı doğum günüme. yirmi altıya doğru koşturuyoruz. yirmili yaşlarında bitimine yaklaşmış oluyoruz böylece. ama öğrenilecek o kadar çok şey var ki.

      Sil